Kavitációs ultrahangos zsírbontás

meros

SOS fogyás látványosan, tartósan!

 

Az ultrahangos kavitáció az orvosi- és esztétika kezelések egyik legújabb és leghatékonyabb alakformáló eljárása. A kavitációs zsírbontás során, nagyteljesítményű fókuszált ultrahang hullámok behatolnak a bőrréteg alá, és ott gyors mozgásra, súrlódásra késztetik a zsírsejteket. Ezáltal olyan apró vákuumbuborékok keletkeznek a sejteken kívül és belül, amelyek a zsírsejtek szétpukkanását idézik elő, lebontva ezzel a zsírcellákat. (videó a cikk végén) Az így folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a kiválasztó szervekhez kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. A kavitációs technológiával a zsírleszíváshoz hasonló eredményeket érhetünk el.

 

Mit érez a kezelés alatt?

A kezelés fájdalommentes és biztonságos. A kezelés során speciális, a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hangot hall. A kúra alatt a szokásos napi tevékenységét zavartalanul folytathatja, nincs szükség kompressz fáslizásra. A kezelt bőrfelszínen nem alakulnak ki bevérzések,, ezért esztétikai szempontból a változás a kúra megkezdésének pillanatától egyértelműen csak pozitív lesz.

Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás eljárás olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik a normál, illetve az enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak, és szeretnének megszabadulni a has, csípő, fenék, comb, illetve kar területén felhalmozódott zsírrétegtől.

k_kav

 

Milyen célokra használható a kavitáció?

-Lokális tartós zsírbontás

-Cellulitos bőrkép enyhítése, illetve megszüntetése

-Testformálás, testszobrászat

-Testkörfogat csökkentés

-Karcsúsítás, feszesítés

-Szülés és zsírleszívás utánni újraformálás

 

 

A KAVITÁCIÓ HATÁSA: CENTIMÉTERBEN MÉRHETŐ TÉRFOGAT CSÖKKENÉS, MÁR EGY KEZELÉSNÉL!

cavit

 

Kezelhető testrészek: has, derék, csípő, fenék, combok és a karok.

 

Kezelés menete:

A kezeléseket megelőzi egy dokumentált állapotfelmérés, ahol pontos tájékoztatást adunk a kezelés menetéről, a várható eredményekről, valamint a siker érdekében a kúra alatti teendőkről.

A kezelt területre ultrahang gélt helyezünk, majd a kezelőfejet finoman mozgatjuk a bőrrel kontaktust tartva. A kavitációs kezelést követően a nyomásterápiás hullámmasszázst alkalmazzuk, elősegítve a bomlástermékek nyirokutakon keresztül történő mihamarabbi távozását. Az eljárás kifejezetten kellemes, masszázs jellegű.

 

Előnyök:

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Előnye az egyéb testkezelésekhez képest, hogy a zsírsejtek nem csak méretben csökkennek, hanem a számuk csökken, ezért a hatás hosszantartó.

Nem kell altatás, nincs fájdalom, nem invazív, nincs sebészeti beavatkozás, nincs heg, nincs kockázat.

Ez az alakformálási módszer, mely nagy intenzitású, fókuszált ultrahanggal dolgozik, roncsolja a szubkután zsírsejteket. A készülékek zsírbontó képessége fordítottan arányos a frekvencia nagyságával.

Készülékünk 28kHz-es alacsony frekvenciájú ultrahanggal sokkal hatékonyabban és gyorsabban kavitál, mint az eddig elterjedt 40kHz-es készülékek. Nincs szükség, hogy más technika rásegítsen a zsírbontásra. A lebontott zsír és salakanyagok gyors elszállítását hullámmasszázzsal segítjük.

 

Eredmények: hasi terület a kúra előtt és után

cavi1

Az elérhető eredmény nagy mértékben függ a páciens állapotától és az együttműködésre való képességétől. Általánosságban a kúra végére 1-2 ruhaméret csökkenése várható. Rendkívül fontos: napi 2,5-3 liter folyadék fogyasztása, lehetőleg szénsavmentes víz vagy cukormentes tea vagy gyümölcslé formájában. Ennek hiányában a szervezet nem tud megbirkózni a lebontási és kiválasztási feladatokkal. Fontos továbbá a napi 30 perces testmozgás, pl.: séta, valamint a csökkentett szénhidrát tartalmú étrend.

 

Kezelés időtartama és gyakorisága:

Kavitációs zsírbontással egy kezelés során egy testtáj maximum 30 percen keresztül kezelhető, hetente egy alkalommal. Az ennél hosszabb időn keresztül tartó beavatkozás már megterhelő lehet a szervezet számára, hiszen a sok felszabadult zsír és salakanyagok kiürítése nem kis feladat és időbe telik.

Küldj, egy e-mail címet, vagy iratkozz fel hírlevelünkre, és azonnal küldjük az exra kedvezményes zsírbontó kezelésünk ajánlatát!

Ne késlekedj, ez most aktuális!

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


has - kavitáció 30-40perc

csípő - kavitáció 30-40perc

derék - kavitáció 30 perc

comb - kavitáció 30-40 perc

lovaglónadrág (két combon együtt) - kavitáció 2x15 perc

comb elől + belső comb (két combon együtt) - kavitáció 2x15 perc

comb hátul + fenék - kavitáció 2x15 perc

karok együtt - kavitáció 2x10 perc

 

Utókezelés: nyomásteráriás nyirokmasszázs 25 perc

 

A kavitációs fogyasztó kezelés két szakaszból áll: ultrahangos zsírbontásból és nyirokkeringést serkentő (nyomásterápiás vagy izomstimulációs) masszázsból.

 

Egy KAVITÁCIÓS ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÁS (30'), + Zsírégető, fóliás tekercselés ( a nyomásterápia alatt ) + NYIROKMASSZÁZS (25')

összesen kb. 70perc  most 7.900-Ft.

BÉRLET AKCIÓK:

KAVITÁCIÓS BÉRLET 1 TESTRÉSZ ESETÉN 60perc:

6 alkalmas bérlet:

Kavitációs zsírbontás +Nyomásterápiás nyirokmasszázs

46.000.- Ft helyett 42.000.-Ft+ 1  alkalom ajándék arcmasszázs

   

12 alkalmas bérlet:

Kavitációs zsírbontás +Nyomásterápiás nyirokmasszázs

90.000.-Ft helyett 80.000.-Ft+1 alk.  ajándék arcmasszázs

   

 

Ime itt egy ragyogó alkalom, de csak március 31-ig!

EXTRA KEDVEZMÉNYES BÉRLET :

KAVITÁCIÓS BÉRLET 1 TESTRÉSZ ESETÉN kb 70perc:

4 alkalmas kavitációs bérlet: 26.000.-Ft

+ 1 alkalom kényeztető arc- és nyak masszázs AJÁNDÉKBA.

A kezelés menete:
1. szakasz: Ultrahangos (kavitációs) zsírbontás (4x30')
2. szakasz: Zsírégető, fóliás tekercselés (4x)
3. szakasz: Nyomásterápiás nyirokmasszázs (4x25')

 

2016 március 31-ig tart ez a kihagyhatatlan lehetőség.

 

 

 

FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitter