Vissza a fiatalkori vonásokat!

Elektromos arctorna a fiatalos vonásokért

Ahogy nő az évei száma, egyre inkább látványosan hat Önre is a gravitáció? Az izomtónusának csökkenése az egész testén, így az arcán is petyhüdt, megereszkedett képet mutat? Ha manapság szép és sikeres akar lenni, ezt az állapotot nem fogadhatja el.

És nem is kell, hogy elfogadja! A megoldás, az arcizmosítás.

 

taketen2

Viszlát ráncok, megereszkedett vonások, az arcunk „személyi edzője” a Take Ten hozzánk Budára és Fehérvárra is megérkezett.

 

A Take Ten kezelésünk egyedülálló, az arc izmainak intenzív tornáztatását  végző forradalmi újítás, amely a gyógyászatban bizonyította kedvező kozmetikai hatásait.

Az arc izmainak rendszeres, elektromos stimulálásával az izomtömeg növelését érjük el. A rendszeres edzéssel, arctornával, a keringés serkentésével az izom a korábbi terjedelmét veszi fel. Szó szerint, az arcunk ismét „formába jön”. A ráncok és a vonások megemelkednek, az arc feszesebbé, csillogóvá válik.

Már az első tíz-tizenöt perces kezelés szemmel látható eredményt hoz. Az izmok tónusa feszesebbé válik, a fáradt, fakó arc frissé, fiatalossá formálódik, és egészséges életteli színt kap. Minden egyes kezelés fokozza az arc izomtónusát, de tartós izomépítés csak a rendszeres edzéssel érhető el (ahogyan a testépítésnél is).


Az alapkúra 10x15 perces kezelési sorozatból áll. Hetente két alkalommal ajánljuk igénybe venni. A finn Take Ten izomedző kezeléseinkkel akár az ebédidő alatt is, éveket fiatalodhat. Ez az izomstimuláló készülék a korábbiaknál ezerszer (!) nagyobb teljesítménnyel dolgozik.

A saját  Take Ten fotónk a kezelések eredményéről tanúskodik:

taketen005

 

Nálunk szakképzett, nagy tapasztalattal rendelkező kozmetikusok, a bőr anatómiáját ismerve, pontosan tudják, hogyan érhetjük el a legjobb eredményt. Várjuk, hogy Önnel is "csodát" tehessünk.

 

Take Ten arcizom torna 15perc: 6.500Ft

 

Az alapkúra (10 kezelés) : 60 ezer Ft + 1 alk. ajándék.

Alapkúra + fenntartó v helyi célzott kezelések (20 alk.) 50 év felett ezt ajánljuk:

95 ezer Ft + 2 alk. ajándék.

Az érett nők három leggyakoribb kívánságából ez a hatásos kezelés, egyet biztosan garantálni tud: azt, hogy koránál fiatalabbnak nézzen ki, és mindezt szike és fájdalom nélkül érje el.Smile

"Tudatosan a szépségért"

 

Ui.: Fontos!

A budapesti szalonunkba a hétfői, és szerdai napokra  fogadjuk a bejelentkezéseket.

Hívjanak bizalommal a 30/760-2543-as telefonszámon! Több évtizedes tapasztalattal, különlegesen eredményes kezelésekkel várjuk Önöket!

További tudnivalók a T T kezelésről

Tri Ronaid Baxendale:
A Take Ten kezelési eljárást a világ egyik elismert neurofiziológusa, tri Ronaid Baxendale fejlesztette ki, aki Skóciában, a Glasgow-i Egyetemen dolgozik. Ronaid Baxendale olyan páciensek érdekében folytatott kutatásokat, akiknek az izma vagy izom tömege valamilyen oknál fogva megrenyhült. Tri Baxendal kutatási eredményeit számos szaklapban tette közzé és több, mint 100 cikke, a világ vezető orvostudományi folyóiratában került publikálásra.

Licensszel védett kezelési eljárás:

A Take Ten licensszel védett kezelési eljárás. Ukrajnában orvosi certifikációval is rendelkezik.

Egyedülálló:

A Take Ten kezelési eljárásnak számos különleges jellemzője van:

  1. Mivel az eljárást az arcidegbénultak számára, állapotuk, funkcióik. vérkeringésük és anyagcseréjük javítására fejlesztették ki. Ezért még az úgy nevezett makacs, régi esetekben is hatékony.
  2. Az ún mikroamper (azaz az Amper milliomod része) helyett a Take Ten milliamperrel működik (azaz az Amper ezredrésze). Másképp tehát ez azt jelenti, hogy a Take Ten ezerszer hatékonyabb mint az ún. mikroamperes készülékek.
  3. A Take Ten készülék az egyedülálló, licensszel védett Baxendale Wavehullámokkal működik.
  4. A Take Ten kezelési eljárással izomtömeg növelés érhető el.
FacebookIWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitter