Üzenet küldése

Captcha kép


Róland Anikó: Köszönet

Kedves Vendégkönyvet Olvasók!!! Azon szerencsések közé tartozom, akik tanulói, dolgozói lehettek ennek a jól működő üzletnek. Olyan technikákat, kezeléseket tanulhattam meg, amit nemhogy Fejér megyében, de az országban is nagyon kevés helyen tudtam volna elsajátítani. Ilyenek például az esztétikai kezelések, tű nélküli mezoterápia, BDR-bőrmegújító kezelés, IPL-szőrtelenítés, lézeres tetoválás eltávolítás és még sorolhatnám a különböző egyedi-, és luxustechnológiákat. Igyekszem ezt a tudásomat Németországban is kamatoztatni, és megállni a helyemet. Óriási köszönettel tartozom a csapatnak, amiért segítettek eljutni oda, ahol most vagyok, és sok 100 km-rel távolabb büszkén jelentem ki, hogy Magyarországon, Székesehérváron, a Betty Szépségszalonban végzett kozmetikus vagyok. Emellett bátran ajánlom midenkinek, aki a minőségi munkára, és a legmodernebb technológiára vágyik!!


2012. november 15. csütörtök
Temesvári Márta: Otthon - Bettynél

Nem tudom, mit lehetne még hozzátenni ahhoz, amit a többiek ideírtak. Mondhatnám, hogy Bettynél minden nagyon precíz - szinte "művészi" -, hogy tökéletes a tisztaság, a higienia, mindeközben átlengi az embert a harmonia és a nyugalom. Mintha nem is szépülni menne az ember, hanem pihenni. Testi-lelki wellness. - Mondhatnám, de nem mondom, mert aki belép a szalonba, úgyis érzi mindezt, s azonnal tudja, mi vár rá :) És az is biztos, hogy aki valaha is a "kezei közé került", az már sose vágyik el máshova :) Végezetül egy kis olvasnivaló: http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=8100&Itemid=1 


2011. március 18. péntek
Saci: Gratuláció

Kedves Bettike! Nagy örömmel írok a vendégkönyvedbe, hiszen az elmúlt harminc év alatt olyan sok örömteli órát töltöttem Nálad. Személyesen tapasztalhattam meg a szépítő és jótékony hatásait a csúcstechnológiák bevezetésének. Nemrégiben járt le egy hat héten át tartó, különlegesen hatásos rádiófrekvenciás kezelésem és már szinte hiányzik az a kedves és meghitt légkör, ami mindig fogadott. Minden alkalom, amit Nálad töltök egy igazi felüdülést jelent számomra nemcsak testileg, de lelkileg is. Mindig nagyon boldogan és elégedetten jövök el Tőled. Ezúton is köszönöm.

Szeretnék gratulálni a honlapodhoz, ami igazán igényesen összeállított. A kezelések leírása nagyon jó, egy laikus számára is érthető.

A közelgő ünnepek alkalmából kívánok Neked, kedves családodnak és kollégáidnak áldott békés karácsonyi ünnepeket. Szeretettel: Saci


2009. december 09. szerda
dr. Ficsor Beáta: Hozzászólás

Sok kozmetikában megfordultam már, mire kikötöttem itt, 6 éve. Rögtön éreztem, hogy végre révbe értem.

Esztétikus, harmónikus környezet, csúcstechnológiai berendezések, rend, tisztaság. Érkezéskor a recepciós kedves szavai fogadnak, nem kell várni, rögtön velem és csakis velem foglalkoznak. Diszkrét, szeparált fülkék biztosítják, hogy ne legyek közszemlére kitéve. Ápolják, javítják azt, amit az évek könyörtelenül próbálnak lerombolni rajtam. A dolgozók ugyanolyan kedvesen, tisztelettel beszélnek egymással, mint a vendéggel. Ez nagyon fontos! Külön tiszteletet érdemel, hogy mernek lebeszélni arról, ami nem állna jól nekem. A dolgozók folyamatosan képezik magukat, nem süppednek elégadetten aktuális tudásukba.

Csak gratulálni tudok mindannnyiókjuknak.


2009. november 20. péntek
A.Gina: Rozgonyi P. 14.

Testi és lelki felüdülést jelent számomra ahányszor csak kezelésen veszek részt. A családias légkör és a hygenes szabályok maximalis betarása nagyon fontos számomra. Mindenre rányomja bélyegét az a szakmai ambicio és alázat melyet a szalon tulajdonosa és munkatársai tanusítanak. Igazán elmondható, hogy kimagasló szakmai felkészültésg társul a kifinomult eleganciával. A legmodernebb gépek és kezelési módok segítenek szépülésünkben. Egyszerüen ugy is mondhatnám: nagyon szeretem Óket!Kiss

 

 


2009. november 05. csütörtök
Gudics Éva: Kedves Betti,

Gratulálok a szépségszalonjaidhoz és a kedves kis csapatodhoz.

Köszönöm a tőletek kapott kényeztetést, igazán nagyszerű és kellemes hely a felfrissülésre, megszépülésre és fiatalodásra, merem ajánlani barátnőimnek, ismerőseimnek és ismeretleneknek egyaránt.

Legyen áldott kétkezetek munkája,minden jót kívánok


2009. június 30. kedd
Powered by Phoca Guestbook